maj 012014
 

Årets valborg uppe på föreningshuset blev en gemytlig tillställning med massor av glada barn, det är många år sedan det fanns så här många kids i byn!
Uppstarten på kvällen blev en god gulaschsoppa med tillbehör som vi åt och njöt av.
Efter det bjöds det på fika, skattjakt för barnen (Lorant var vår egen skattjaktsledare, mr Jack Sparrow!).
För dom äldre bjöds det på frågetävling. Här gällde det att ha kunskap om byn och även ta hjälp av information som finns inne i föreningshuset i form av ett släktträd som Nils har ordnat tidigare inför 250-årsjubileet.
Tre stycken hade 15 rätt av 16, det var Anders Nilsson, Magnus Persson och Thomas Höglund, grattis på er och hoppas godispåsen smakade gott!

Runt niotiden var det då dags att tända brasan, i år kändes det tryggt att tända den, då det tidigare på dagen kommit nederbörd, samt att det var lugt och fint väder.
Men men.. Varför bara en brasa tyckte vice ordförande? Sagt och gjort så tändes den andra brasan för kvällen! Det blev varmt och skönt och på nåt sätt så inger en brasa ett slags lugn känns det som.
Alla verkar vara nöjda med kvällen, och styrelsen vill passa på att tacka all besökare, ni som ordnade med mat och fika samt Evert, tack för din insats som eldvakt!

Här är en bild som förevigade de båda brasorna, vem vet när det brinner två igen här i byn!?

/Styrelsen

Valborg 2014

Valborg 2014

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(krävs)

(krävs)