sep 252012
 

Hej igen! Nu har jag testat med ett litet avbrott över sommaren för att se om det händer något om man skiter i att skriva om vad som händer i byn. De sista jag minns från i vår var att, Maria S. sa åt mig att sluta och fara runt och fika hos alla tjärringar och börja jobba istället. Hon körde upp sin trasiga hästfinka till mig så att jag skulle ha nått att göra. Hon är snäll hon Maria. Nu fick jag jobb så jag höll käften ett tag, så efter det så kom jag av mig och har haft sommarlov. Visst faan har det hänt saker på byn bl.a Dennis ny bygge på byn, det var inte igår de byggdes nytt och Ann-Chatrin Höglund som flyttat ifrån byn och sen har väl druckit nån öl och lite annat småskit samt Fam. Wall har bytt färg på huset i Fiskviken för några tusen plus allt annat som jag inte vet om.

“patron” Godén skall vi syna i sömmarna i ett senare ,Hemma hos reportage; som någon kommer att göra i vinter.

Nu är det i princip slut på älgar i Köttsjön och denna sjuka kommer att drabba flera byar snat om ni jagar för duktigt. Jag kanske hittar på någon annan hobby i framtiden, för den har man ju framför sig i mängder.

Hade så länge! Nu vet ni att datorn fungerar så kom gärna med förslag på vad vi skall skriva om i höst, inte julmarknaden, utan nå roligare.

/ Karl-Lennart

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(krävs)

(krävs)