apr 212012
 

Det toksnöar just nu så det får bli en stund inomhus idag. Annars verkar livet ganska normalt i byn just nu. Göran Wall och Kristina Wahlberg ska snart gå i pension så nu har man snart ett par till att gå och fika hos på dagarna, men pensionärerna brukar ju ha så bråttom.

Skogsavverkningen runt där jag bor är klar nu och det blev jättefint, tack Magnus P. London har sin Hyde-Park och Strömsnäs har nu sin Tall-Park. Kom och titta om ni har lust och tigg gärna kaffe.

Maria och Per mfl. i släkten , sliter nu för fullt för med att rusta gammelstugan på gården för att ha ett riktigt genuint sommarcafé klart till denna sommar. Det blir som ett nytt “Jamtli” , men billigare inträde. Jag tror det blir öl-pub nästa år— va mysigt. Egentligen skulle Ragunda Kommun hyra Vandrarhemmet och fixa äldreboende där, nu när det ändå är så mycke strul i kommunen. Jag som pensionär skulle gärna söka plats där, bara dom får puben klar.

Å du Evert tycker jag skall kämpa vidare med ditt “lilla Jamtli”. Ge inte upp , jag hejar på dig !

Sköt om er , vi syns hoppas jag Sista April på Föreningshuset .

/ Karl-Lennart

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(krävs)

(krävs)