apr 012012
 

Detta är inget skämt .

Vi har haft årsmöte i byföreningen och fikat var jättegott i år, samt det har blivit invald en ny i styrelsen, Lorant Stenberg , han som bor i Haldos kåken ni vet. Jag önskar dig välkommen , men ta det lugnt dom först 5-10 åren med styrelse arbetet , jantelagen är stenhård här uppe i småbyarna och du som har skånsk brytning får verkligen kämpa troligen , men lycka till önskar jag dig verkligen det behövs nytt blod på byn.

Ni sommarstugeägare och alla andra som inte är “hemma” så ofta får väl önska vad ni vill byföreningen skall uträtta genom att skriva eran önskelista i Gästboken. Önskar man inge får man inge, så är det.

Nu är det nog en del bredbandsprat ute i stugorna, för telefonledningarna mm. skall ju snart rivas ner ute på landsbygen och dit får nog Strömsnäs räknas. Nu är det ju så ordnat i Sverige, att folket i byarna får gräva och jobba själva om vi vill ha en snabb datoruppkoppling och kunna prata utan stora störningar i telefon. Nästa blir väl att vi får sköta vägplogningen en bit var, i varje by ,om vi skall ha Rv 87 öppen på vintern in till Östersund. Det blir tufft i Norrland!

En nyhet! SCA- håller på att avverka skog runt “torpet” där jag bor. Magnus Persson skall ha en eloge ännu så länge, det verkar bli bra ,som han lovat. Jag återkommer med fortsättningen, det kan ju ändra sig fort. Det blir någon sorts skyddad “urskog” mot stora vägen, så ni kommer att få betala ett litet inträdesavgift för att komma och se hur fint vi bor inne i skogen. Mycke välkomna i sommar. Kul om du kommer Tommy L. som skrev i gästboken.

Isen på sjön håller på att gå upp redan, de ä nya tider på gång.

Ha en skööön påskhelg! / Karl-Lennart

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(krävs)

(krävs)