mar 152012
 

Hej ! Idag är det skitväder ute, blötsnö – regn – molnigt, men det blåser inte.

Ja, det har ju gått många veckor sedan jag skrev senaste inlägget och det är lite skrivet i Gästboken också. Man kan fundera om intresset för hemsidan håller på att sjunka eller har ni inte har tid och ork att skriva några kommentarer. Det kanske är det ökande Face-book användandet som förbrukar eran tid, va vet jag. Jag/ Vi har varit ute och åkt bil i landet ett par resor sen sist jag skrev . Min sambo och jag har då funderat om man skulle flytta till ett annat ställe i landet – var skulle det vara ? Jag tror vi föll för Horndal, en liten ort i Dalarna på gränsen till Gästrikland. Stilen på samhället är klart 60-70 tals inspirerat fortfarande med , kommunhus, Badhus, Kiosk , Affär mm. Ja, allt verkar fungera som förr t.o.m bensinmack. Vi var till Jönköping och Umeå, så det blir några mil att sitta och fantisera på. De skojiga är att när man åker Indalsleden och närmar sig Ragunda så inser man vad vackert vi bor i landet och Strömsnäs är plötsligt, inte helt fel. Vi bor alltså “sjukt” fint som ungdomarna skulle beskriva det — Kul ! Ja, nu fick ju Ragunda Turism lite reklam och det kan dom ju behöva mitt i allt elände som försigår. Husai Jönsson och jag kom fram till att vi får ploga snö varannan dag när vi börjar och närma oss 100-års strecket, för ingen kommer nog och hjälper oss.

Näää, nu ser vi fram emot Påsk och en torr och fin byväg så att vi kan ut och motionera på kvällarna

Kom ihåg Årsmötet den 25 Mars kl. 18.00 , Då är det gratisfika!

Sköt om er! / Karl-Lennart

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(krävs)

(krävs)