feb 122012
 

Ny vecka står för dörren!

Vilket väder vi haft idag, snart blir det bråttom i vårsolen att hinna med allt. Tänk om Örjan och Lotta kunde driva som typ våffel stuga i sin nya sommar stuga som ligger så fint vid skidspåret. Vi byssor betalar ju så klart en slant för allt besvär som det medför eller om A.Blomberg kunde fara omkring med en skoterkälke och sälja varm soppa ute på sjön till alla som fiskar. ja, man måste önska om man ska få nått.

Jag tror att Maria S. håller på att fixa Internet-cafe ute i gamm-stugan. Ni måste gå på Bredbandsinfo den 19/2, tror jag det var. Tänk om vi kan få till riktigt bredband .

Jag tror att det har satts upp en sk. “åtelkamera” efter skidspåret så att vi kan se om Urban E. tränar i mörkret när det är lugnt i skispåret, som han säger. Vi får se vad det ger.

Jag kan meddela Klas-Göran i Karlskrona, tror jag, att Sture W. har det så jäkla bra om dagarna och det är honom väl unnat.

Sköt om er i vårsolen, själv skall jag ut och resa ino landet och få nya intryck.

Ha de! / Karl-Lennart

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(krävs)

(krävs)