feb 052012
 

Hej! Har du frusit ?

Ja, vi är lite halvklena som gnäller för några kallgrader. Jag undrar vem som har kallaste kåken på byn,skriv gärna och berätta hur den här vecka 5 har varit. Vem kan ha haft besvärligast ? Den personen eller familjen bör Byföreningen hjälpa tycker jag, lite stöd måste man väl kunna få känna om man betalat medlemsavgiften. Jag som har det fantastiska uppdraget att serva granntanterna inom närområdet har suttit med mobiltel. på helspänn dom här dagarna i vinterkylan. Nu i helgen fick jag napp, men jag berättar inte av vem , men lite stökigt har den familjen just nu ett tag. Annika L. fick jag ringa till och fråga om allt var OK , för hon brukar få lite småicidenter när temperaturen kryper ner mot -30 grader. Nej , hon kvittrar så glatt och sa att det är väl inge jävligare än vanligt , tänk va härligt och höra , hon är fantastisk. Kerstin Andersson har inte ringt heller, så jag undrar hur hon har det , eller sitter hon och tittar om och om igen på Urbans rally video som Thomas H. har inbillat henne är på riktikt !!!!! Ja ,många har nog funderat en hel del denna kalla vecka , men ett tips , skriv en kommihåglapp och ta fram den till midsommaraftonen , då ser ni vilka förbättringar ni måste åtgärda på huset i sommar. Evert , detta gäller även dig!

En sak som har hänt i veckan som upplysning bara , är att Sture och Laila har fått tagit bort sin hund Carry p.g.a sjukdom och hög ålder.Sånt tar lite tid att komma över.

I övrigt tycker jag att så många som möjligt skall hasa sig runt nån del av skidspåret. Vivi Eriksson har troligen bättre kondition än sina söner, för jag såg henne va på hugget en av dagarna i skidspåret. Kuuul .

Sköt om er och elda med försånd ! / Karl-Lennart

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(krävs)

(krävs)